ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Οι έννοιες άνθρωπος, συνεργάτης και ομάδα είναι αλληλένδετες και χαρακτηρίζουν κάθε σύγχρονη, ανταγωνιστική επιχείρηση. Η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι πρωταρχικό ζητούμενο για κάθε δυναμική, αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Μόνον έτσι  οι στόχοι επιτυγχάνονται, οι δεσμοί δυναμώνουν, η ψυχολογία ανεβαίνει.
Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί τους, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με έναν κοινό στόχο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά ότι ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους ανθρώπους της.
Σε συνεργασία με την Generali Hellas, που κατέχει την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου οργανισμού και  εμπειρία 130 ετών, σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για την πιο πολύτιμη ομάδα, την ομάδας σας!
Παρέχουμε τα καταλληλότερα προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης εργαζομένων.
Ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα της επιχείρησης σας μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.
Προσαρμοσμένο στον αριθμό των εργαζομένων, το είδος της εργασίας τους και φυσικά τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σχεδιάσουμε την καλύτερη λύση για εσάς.
//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/employees.jpg