ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σε συνεργασία με την Generali Hellas σας παρέχουμε  το νοσοκομειακό προγράμμα  Life on

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Υγείας που προσφέρει  πλούσιες καλύψεις και πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής.

Το Life On είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Γιατί στην Generali γνωρίζουν ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο και οι ανάγκες του. Προκειται για ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Πρόγραμμα, διαλέγοντας όσες καλύψεις και υπηρεσίες χρειάζεστε.

Με το Life On μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας φροντίζει καθημερινά, από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη.

Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας πρωτοπόρες υπηρεσίες και εφαρμογές που περιβάλλουν κάθε σας στιγμή βελτιώνοντας την υγεία σας.`
Βιώστε και εσείς τη σιγουριά του να είσαι ασφαλής.

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Life On βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

Επιπλέον, όπως κι αν διαμορφώσετε τις καλύψεις σας, πλαισιώνουμε τις επιλογές σας με έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές, δημιουργώντας μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πρόληψη

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι πιο συχνά εμφανιζόμενες ασθένειες σήμερα, μπορούν να αποφευχθούν χάρη στην πρόληψη. Η τακτική παρακολούθηση, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού είναι τα κύρια οχήματα για τη διατήρηση και διασφάλιση της υγείας σας. Γι’ αυτό στο Life On της Generali έχουμε φροντίσει να έχετε πολλαπλές επιλογές για προληπτικούς ελέγχους ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας.

 

3 Πακέτα

Προληπτικών ελέγχων για να επιλέξετε τον βαθμό προστασίας που σας καλύπτει

Διαφορετικές επιλογές σύγχρονων ελέγχων, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν από βασική μέχρι πολύ εξειδικευμένη παρακολούθηση για να επιλέξετε αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

On Demand

Επιπλέον εξειδικευμένοι προληπτικοί έλεγχοι και ενδοσκοπικές εξετάσεις

Αν επιθυμείτε να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο το ετήσιο check up σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε επιπλέον εξετάσεις με πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα. Έτσι, δημιουργείτε την απόλυτα προσαρμοσμένη παρακολούθηση της υγείας σας, εξοικονομώντας χρήματα.

Προνόμια

σε επιπλέον προληπτικούς ελέγχους στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα

Όποιο κι από τα 3 πακέτα κι αν επιλέξετε, μπορείτε να
πραγματοποιήσετε επιπλέον
προληπτικούς ελέγχους
με έκπτωση στα συμβεβλημένα
διαγνωστικά κέντρα.

Γιατί να επιλέξω το Life On; Σε τι διαφέρει από τα άλλα προγράμματα υγείας;

Το Life On είναι πολύ παραπάνω από ένα κλασικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.  Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών, καλύψεων και υπηρεσιών που μπορείτε να συνθέσετε εσείς ώστε να διασφαλίσετε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Κινείται γύρω από 5 άξονες προστασίας, που μαζί δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υγείας. Συγκεκριμένα, το Life On επικεντρώνεται στους άξονες: Πρόληψη, Γιατροί & Εξετάσεις, Νοσηλεία και Αποκατάσταση οι οποίοι πλαισιώνονται περαιτέρω από ένα εύρος υπηρεσιών και προνομιών, με σκοπό τη συνολική προσέγγιση και φροντίδα της υγείας σας.  Κάθε άξονας προσφέρει επιλογή από κλιμακούμενα επίπεδα καλύψεων (Basic – Standard – Premium) για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Πρέπει να διαλέξω όλους τους άξονες του Life On;

Το Life On προσφέρει μεγάλη ευελιξία και την δυνατότητα σύνθεσης ενός απόλυτα προσωποποιημένου προγράμματος υγείας, με αμέτρητους πιθανούς συνδυασμούς. Χτίζοντας πάνω στην υποχρεωτική βάση της Πρόληψης – που αποτελεί τον πυρήνα θωράκισης της καλής υγείας – έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε, να ενισχύσετε αλλά ακόμη και να απενεργοποιήσετε τον κάθε άξονα, σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Κάντε τους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας και διαμορφώστε τη δική σας λύση και το δικό σας ασφάλιστρο.

Υπάρχει βασικός συνδυασμός καλύψεων για να μπορέσω να αποκτήσω το πρόγραμμα Life On;

Για να αποκτήσετε τη δική σας Life On εμπειρία ασφάλισης, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα από τα τρία επίπεδα της Πρόληψης (Basic – Standard – Premium). Η τακτική παρακολούθηση και η έγκαιρη διάγνωση είναι άλλωστε, βασικός άξονας για τη διατήρηση και διασφάλιση της καλής υγείας. Διαλέξτε το πακέτο προληπτικών ελέγχων που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες, το φύλο και την ηλικία σας και με αυτόν τον τρόπο έχετε θέσει τις βάσεις του προγράμματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να «χτίσετε» το πρόγραμμά σας με τις Παροχές που σας ενδιαφέρουν (Γιατροί & Εξετάσεις – Νοσηλεία – Αποκατάσταση).

Εάν επιλέξω ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάλυψης (BasicStandardPremium) για την Πρόληψη πρέπει να συνεχίσω με αυτό και στους υπόλοιπους άξονες με αυτό;

Όχι! Αυτή είναι και η αξία του Προγράμματος! Δεν αποτελεί μία λύση – πακέτο για όλους αλλά προσφέρει πολλές επιλογές ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς. Κάντε λοιπόν, τους συνδυασμούς που επιθυμείτε! Τα τρία επίπεδα κάλυψης έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να διευρύνουν τις επιλογές σας με βάση τις ανάγκες σας. Επιλέξτε το επίπεδο κάλυψης που σας ταιριάζει ανά άξονα προγράμματος και συνδυάστε τα ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Παράδειγμα: Πρόληψη Basic – Γιατροί & Εξετάσεις Standard – Νοσηλεία Premium και Αποκατάσταση Basic

Ποιες είναι οι υπηρεσίες και τα προνόμια που προσφέρει το Life On; Χρεώνονται επιπλέον;

Το Life On σας παρέχει πρόσβαση σε έναν κόσμο υπηρεσιών ιατρικής, ψηφιακών λύσεων και προνομίων. Για πρώτη φορά, μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική και ψυχική υγεία και το ευ ζην (γιατρός, ψυχολόγος, διατροφολόγος και γυμναστής) συμπληρώνουν την ασφάλιση σας. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών, ενεργοποιούνται αυτόματα με την επιλογή του πακέτου της Πρόληψης που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον χρήματα.

Παράλληλα, ενεργοποιώντας τον άξονα της Νοσηλείας «ξεκλειδώνετε» και μία ακόμα ξεχωριστή υπηρεσία. Έναν ψηφιακό σύμβουλο υγείας, το «My Health IQ», την έξυπνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε ενεργά την υγεία σας με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο.

Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών είναι προσβάσιμες από το MyGenerali, την πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρίας (διαθέσιμη από υπολογιστή και εφαρμογή για κινητά και tablets). Σε ένα και μόνο σημείο, βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που αφορούν την ασφαλιστική σας κάλυψη, ενώ συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε και να παρακολουθείτε τα αιτήματά σας, να πραγματοποιείτε πληρωμές και να λαμβάνετε συμβουλές για μια καλύτερη ζωή.

Έχω οικογένεια. Ποιες είναι οι επιλογές μου;

Τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας (ανεξαρτήτως αριθμού, φύλου και ηλικίας) με δύο διαφορετικούς τρόπους.

  1. Επιλογή ατομικού κεφαλαίου για κάθε μέλος
  2. Επιλογή ενιαίου κεφαλαίου για όλα τα μέλη

Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος μπορεί να σας κατατοπίσει περαιτέρω σχετικά με την καλύτερη επιλογή για εσάς με βάση τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Απευθυνθείτε σε εμάς και  ένας Εξειδικευμένος Συνεργάτης μας, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το πρόγραμμα Υγείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/Health-Insurance.jpg