ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ταξίδι…ένα κοινό όνειρο για όλους !
Για τους περισσότερους τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Ολοένα και περισσότερο, οι αποστάσεις μικραίνουν, οι ορίζοντες ανοίγουν. Το ταξίδι αποτελεί μια ωραία και ενδιαφέρουσα διαδικασία και τίποτα δεν πρέπει να ανατρέψει τον αρχικό σχεδιασμό του. Κάποια απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση της άφιξης των αποσκευών ή η απώλεια τους, η κλοπή χρημάτων αλλά και ένα ενδεχόμενο ατύχημα στη διάρκεια του ταξιδιού, δεν πρέπει να γίνουν αξεπέραστα εμπόδια.
Σε συνεργασία με την  Generali Hellas αλλά και με επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες, παρέχουμε ξεχωριστά προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης.
Για να έχετε πάντα και παντού κάποιον δίπλα σας !
Ενδεικτικά καλύπτονται :
  • Ταξίδι (Διακοπή / Καθυστέρηση / Ακύρωση Ταξιδιού)
  • Ασφάλιση Αποσκευών
  • Έκτακτα Έξοδα Υγείας
( Νοσηλεία σε νοσοκομείο και χειρουργική επέμβαση, Επείγοντα οδοντιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση του πόνου, Ιατρική μεταφορά στη χώρα μόνιμης διαμονής με αερομεταφορά ή άλλο διαθέσιμο μέσο, Μεταφορά και διαμονή (στον τόπο νοσηλείας) ενός μέλους της οικογένειάς του ασφαλισμένου σας, προκειμένου να τον φροντίσει και να τον συνοδεύσει κατά την επιστροφή στη χώρα μόνιμης διαμονής, Μεταφορά σορού στον τόπο μόνιμης διαμονής του ασφαλισμένου
  • Προσωπικό Ατύχημα
Επικοινωνήστε μαζί μας , για να σχεδιάσουμε μαζί το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης που σας ταιριάζει!
//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/travel.jpg