ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Τα απρόοπτα είναι μέρος της ζωής μας !
Πολλές φορές όμως οι συνέπειές από ένα απρόοπτο γεγονός είναι σημαντικές και ανεξέλεγκτες. Ο σωστός σχεδιασμός και η προνοητικότητα μας επιτρέπουν να ξεπεράσουμε την κάθε άτυχη στιγμή και να απολαύσουμε μόνο τις χαρές της ζωής. Σε συνεργασίας με την Generali Hellas και γνωρίζοντας καλά την αξία της ασφάλειας που μας επιτρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή ελεύθερα, παρέχουμε Personal Freedom με σκοπό να προσφέρουμε σιγουριά και οικονομική ανεξαρτησία σε περίπτωση ατυχήματος, καλύπτοντας πλήρως έξοδα νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικές δαπάνες.
Ατυχήματα μπορούν να μας συμβούν ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε Κίνδυνοι μπορούν να παρουσιαστούν ακόμα και στις πιο ήπιες καθημερινές μας δραστηριότητες.
Για την προστασία από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός ατυχήματος, σας παρέχουμε  τον πληρέστερο συνδυασμό καλύψεων για κάθε μορφής προσωπικού ατυχήματος, ανάλογα με το είδος προστασίας που επιθυμεί ο κάθε ασφαλισμένος.
Τι είναι το Personal Freedom ?
Ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος για τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του. Προσφέρει ουσιαστική κάλυψη, σιγουριά, εξασφάλιση και ανεξαρτησία, προϋποθέσεις που θέλουμε να υπάρχουν προκειμένου να διασφαλίσουμε το προσωπικό και οικογενειακό του μέλλον.
Το Personal Freedom καλύπτει πλήρως και ολοκληρωμένα τον / την σύζυγο και τα παιδιά
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
  • Ιδιώτες (μεμονωμένα πρόσωπα ή / και οικογένειες).
  • Εταιρίες που ενδιαφέρονται για την μεμονωμένη προσωπική ασφάλιση στελεχών της.
Μπορούμε να προσφέρουμε :
  • Κάλυψη για απώλεια ζωής εξαιτίας ατυχήματος
  • Μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα για εργασία  λόγω ατυχήματος
  • Πρόσκαιρη ανικανότητα για εργασία λόγω ατυχήματος
  • Νοσοκομειακή ή/και Έξω νοσοκομειακή περίθαλψη ατόμων εξαιτίας ατυχήματος
Ρωτήστε μας για το πρόγραμμα Personal Freedom, της Generali ή και για  αλλά προγράμματα Προσωπικού Ατυχήματος, των μεγαλύτερων  Ασφαλιστικών εταιρειών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/PA.jpg