ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

Η θάλασσα, η αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης… μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα!
Η Ασφάλεια εν πλω αποτελεί πρωτεύοντα παράγοντα.
Τα σκάφη αναψυχής μας ταξιδεύουν, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης, με την προϋπόθεση όμως ότι έχουμε προνοήσει για την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρουμε, αλλά και για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν.
Επιπρόσθετα το σκάφος σας είναι εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους και κατά την διάρκεια που  βρίσκεται στην θάλασσα όσο και κατά την φύλαξή του εκτός. Με το κατάλληλο προγράμμα Ασφάλισης Σκάφους  απολαύστε  τα ταξίδια  σας στις Ελληνικές θάλασσες.
Προσφέρουμε την ασφάλεια και προστασία που χρειάζεστε σε συνεργασία με τον   Όμιλο Generali , ο οποίος εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις σκαφών από την ίδρυσή του. Σήμερα, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στην ασφάλιση σκαφών αναψυχής  παγκοσμίως, κατέχοντας την πρώτη θέση  σε χώρες με μεγάλη παράδοση στην ακτοπλοΐα, όπως Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία.
Παρέχονται βεβαίως και πολλές άλλες λύσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες ασφαλιστικές  εταιρείες, που παραδοσιακά έχουν τεχνογνωσία και εμπειρία στην ασφάλιση σκαφών.
Τι συμπεριλαμβάνεται στην βασική κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ιδιοκτήτη Σκάφους ;
Αφορά ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από υπαιτιότητα του κατόχου του σκάφους.
Η κάλυψη αυτή σας προστατεύει από τυχόν οικονομικές απώλειες που μπορεί να υποστείτε, εάν κληθείτε να αποζημιώσετε τρίτους σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, όπως π.χ. τραυματισμό, θάνατο τρίτου, υλικές ζημιές άλλων σκαφών ή λιμένων και ρύπανση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να σχεδιάσουμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει !
//statusinsurance.gr/wp-content/uploads/2018/11/skafos.jpg